Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat toimitusaikanne?

Oman tehtaamme johdosta voimme taata teille A-Luokkaisten muistitikkujemme toimituksen nopeasti. Lähes kaikki 10 - 5000 kappaleen muistitikkutilauksemme toimitetaan vain kuudessa (5) arkipäivässä.

Tilatessanne esimerkiksi  500kpl Classic USB muistitikkujamme neliväripainatuksella ja tiedostojen esiasennuksella tilaus toimitetaan teille 5 arkipäivän kuluessa. Jos haluatte esim. 5000 logollista muistitikkua - suurella todennäköisyydellä nämäkin saapuvat teille saman toimitusajan puitteissa. Olemme markkinoiden nopein logollisten USB-muistitikkujen toimittaja maailmassa.

Miten logo tulostetaan muistitikkuihin?

Muistitikkumallista sekä toiveistanne riippuen- painatamme logonne seuraavilla eri tekniikoilla.
 • Silkkipainatus – Silkkipainatustekniikka on kaikkein käytännöllisin 1-4 väri logoille, joissa ei ole käytetty liukuvärejä tai varjostuksia. Ennen painatusta musteet sekoitetaan vastaamaan sähköisen koevedoksen mukaisia Pantone® värejä.
 • Valokuvatulostus – Valokuvatulostus on paras vaihtoehto logoille, jotka sisältävät useita eri värisävyjä tai varjostuksia. Tarkka laadunvalvotamme takaa lopputuotteen kestävyyden käytössä.
 • Laserkaiverrus – Laserkaiverrus takaa erittäin tarkan ja tyylikkään lopputuloksen ja on paras vaihtoehto erittäin teräväreunaisille logoille.

Miten teen tilauksen?

Tilauksen tekeminen on helppoa ja yksinkertaista. Seuraa kolmea alla olevaa askelta:
 1. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin me lähetämme sinulle sähköpostilla hinnastomme, sekä postitamme tuotteistamme mallikappaleita. Luomme myös pdf-koevedoksen, jonka avulla saat käsityksen siitä, miltä logonne näyttää tuotteessa (kutsumme tätä 'Virtuualiseksi koevedokseksi'). Myyntiedustajanne ohjaavat sinua koko tässä prosessissa. Ostovelvollisuutta ei ole missään vaiheessa. Huom: Logonne lähettäminen meille korkearesoluutioisena tai vektoritiedostona nopeuttaa prosessia.
 2. Tarkista sinulle lähettämämme koevedos. Voit pyytää niin paljon muutoksia kuin haluat tai pyytää mahdollisia tarvitsemiasi lisätietoja.
 3. Tee Online-tilaus: hae salasana, kirjaudu sitten asiakaspalveluumme käyttämään "Tilaus" työkalua - tämä on nopeaa ja helppoa. Voit myös tilata Myyntiedustajasi kautta  - lähetä hänelle sähköpostilla tilauksesi. Ilmoita edustajalle tilattava määrä, muistikapasiteetti, mahdolliset lisätarvikkeet, toimitus- sekä laskutusosoite sekä muut tarvittavat tiedot. Muista liittää sähköpostiin virtuaalinen koevedos jonka haluat vahvistaa. Myyntiedustajamme lähettää sinulle tilauksen yhteenvedon sähköpostitse.

Onko teillä minimitilausmäärää?

Kun jotkut muut yritykset vaativat 250-200 kappaleen minimitilausmäärän, mutta minimitilausmäärä Flashbaylla on vain 10 kappaletta. Itse asiassa rohkaisemme tilaamaan pieniä kokeilueriä!

Paljonko dataa mahtuu USB muistitikulle?

Tämä riippuu pitkälti valitun tuotteen muistikapasiteetista. Valikoimaamme kuuluu muistikokoja 2GB aina 64GB asti. Määrittääksesi tarvittavan muistikapasiteetin, voit ajatella, että keskiverto kuva vie tilaa noin 2MB, normaalikokoinen MP3 –musiikkitiedosto 4MB ja tavanomainen kokopitkä elokuva tarvitsee noin 500MB muistitilaa.

Mikä on takuuaikamme?

Kaikilla tuotteillamme on 10 vuoden takuu.

Minkälaisia sertifikaatteja yrityksellänne on?

Yrityksemme on ISO 9001:2015, ISO 14000, ja FFC –sertifioitu.

Ovatko kaikki tuotteenne RoHS –hyväksyttyjä?

Kyllä, kaikilla tuotteillamme on RoHS –sertifikaatit.

Mitkä ovat palautusehtonne?

Pidämme huolen että jokainen tilaus jonka valmistamme on korkeiden standardien mukainen mutta jos kuitenkin teemme virheen, varmistamme että korjaamme sen ensitilassa. Ota vain yhteyttä Account Manageriinne lisätietojen saamiseksi sekä tilauksenne korjaamiseksi.

Koska kaikki tuotteemme ovat kustomoitu asiakkaan toivomuksien mukaisesti, kuluttujansuojalain direktiivit (tai vastaavat kansainväliset säännökset) eivät ole sovellettavissa.

Minkä merkkisiä muistisiruja käytätte tuotteissanne?

Varmistaaksemme jatkuvan korkean laadun, tuotteissamme käytetään ainoastaan A-luokan muistisiruja tunnetuilta valmistajilta, kuten Samsung, Hynix, Intel ja Micron. Samoja huippusiruja käytetään mm. Applen ja Sonyn tuotteissa.

Minne voitte toimittaa?

Tällä hetkellä toimitamme kaikkiin EU –maihin, Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Hong Kongiin, Singaporeen ja Etelä-Afrikkaan.

Miksi ostaisin USB –tuotteeni teiltä, miksi en toiselta toimittajalta?

Olemme 10 vuoden kokemuksella varmistaneet paikkamme logollisten muistituotteiden markkinajohtajana – yritykset, koulut ja valtion instituutit ympäri maailmaa luottavat Flashbayhin muistitikkujensa toimittajana. Koska tuotteemme valmistetaan omassa ISO-9000 –sertifioidussa tehtaassamme, pystymme varmistamaan tuotteidemme korkean laadun sekä markkinoiden nopeimmat toimitusajat. Meille ensisijainen intohimo on kuitenkin hyvä asiakaspalvelu – teemme kaikkemme auttaaksemme yritystänne menestymään.

Kuinka muut käyttävät logollisia muistitikkuja?

Logolla varustetut muistitikut ovat suosittu mainostyökalu niin kouluille, yrityksille, valtion virastoille kuin yhdistyksillekin.  Logolliset muistitikut sopivat mainiosti mm:
 • Yritysten ilmaiseksi jakeluartikkeliksi messuille, seminaareihin, tapahtumiin ja festivaaleille yrityksen brändiä mainostamaan.
 • Yrityslahjoiksi asiakkaille, partnereille tai työntekijöille.
 • Aloitteliville muusikoille ja maailmankuuluille yhtyeille albumin tallentamiseen ja musiikin jakoon.
 • Kouluille annettavaksi tai myytäväksi oppilailleen kurssimateriaalien tai esseiden tallentamiseen.
 • Ammattivalokuvaajille valokuviensa jakoon niin asiakkailleen kuin lahjoiksi.
 • Hääparin vierailleen antamiksi lahjoiksi.